Hvalpe-/begyndertræning

Har din hund ikke gået til træning før, skal den starte på et hvalpehold/begynderhold. Vi kalder det for K-hold.

Opstart af hold

DCH Køge starter nye K-hold op 2 gange årligt. I januar og i august. Du kan blive skrevet op hele året – så du er sikret en plads. Ring til os (se under kontakt) når du beslutter dig for at begynde. Hvis der er en plads til dig, vil du blive bedt om at møde op til indskrivning. Indskrivning foregår en søndag formiddag og datoen vil fremgå af vores kalender.
Bemærk: Indskrivning er kun for deltagere der har fået tildelt en plads. Det er ikke muligt at møde op på selve indskrivningsdagen og få en plads. Så husk at ringe på forhånd.

Hvad indeholder det:

K-hundetræning indeholder minimum 10 lektioner. Derudover arrangeres der 2 teoriaftner, 1 dyrlægeaften og en afsluttende prøve.

Hvor stort er holdet:

Et K-hold består af 8 – 10 hunde og hundeførere pr. træner.
Hundene bliver opdelt i hold efter alder. Derudover tages der også hensyn til hundens størrelse, så der altid er mindst 2 små hunde på et hold.

Hvornår foregår træningen:

Træningen foregår søndag kl. 9 eller 10.30. Kom i god tid, så hunden lige kan luftes inden. Træningen varer ca. 1 time og derefter kan man hygge sig i klubhuset med en kop kaffe eller andet.

Selve træningen:

Træningen tager sit udgangspunkt i, at det skal være sjovt for både hund og fører. Vi træner med godbidder og masser af ros til hunden og forsøger at afpasse kravene til hundens alder og race.

Når du har gennemført K-hundetræningen, kan du vælge at fortsætte med din hund til lydighedstræning, Rally O eller Agility. Dog er der særlige krav til hunden, hvis den skal dyrke Agility og Rally O.

Kontakt Githe på tlf. 40 87 07 62 for tilmelding.


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/